header

Menu

Vanuit onze (semi) open keuken serveren wij een breed scala aan heerlijke lunch- en dinergerechten. Op deze pagina kunt u de verschillende kaarten bekijken. De menukaart biedt een variatie aan heerlijke vleesgerechten, vegetarische gerechten, dagverse visgerechten en biologishe gerechten. Hieronder kunt u de dinerkaart downloaden en bezichtigen.

Onze lunch en ontbijt wordt dagelijks geserveerd vanaf 11.00 uur. De lunch bestaat uit een keuze van vele heerlijke en gezonde broodjes, warme gerechten, wisselende soepen, goede salades en vitamine-rijke shakes en yoghurt. Hieronder kunt u de lunchkaart downloaden en bezichtigen.

Naast de lunch en dinerkaart hebben wij ook een uitgebreide borrel en drankenkaart. Wij schenken 10 verschillende bieren van de tap die we regelmatig wisselen, een grote variatie bieren van de fles, versbereide cocktails en een groot assortiment aan fris en sterke dranken. Tevens hanteren we een "goed, beter, best"-concept voor onze wijnen. Op deze manier kan je een glaasje wijn uitkiezen dat het beste bij je past. Voor bij deze dranken, bieden wij de gast diverse uiteenlopende snacks en bites. Hieronder kunt u de drinks en bites kaart downloaden en bezichtigen.

Download de lunchkaart

En dinerkaart

Maxwell Cafe is een onderdeel van 3wo.nl.